تحقیق در مورد پروژه مالی درصنایع غذائی 105 ص

مطالب دیگر:
📜آشنایی با تولید و مواد و ابزار تولید شیشه و انواع شیشه📜بررسی دیوار نگاه های عمارت چهلستون📜آشنایی با قوانین راهنمایی و رانندگی در نیروی انتظامی و توصیه های پیشگیرانه📜نگاهی به معماری فـــواره هـــا و فواره در ایران📜آشنایی با شرکت ایریکو و اهداف، فعالیتها، برنامه ریزی مبانع انسانی، ایمنی و بهداشت در آن📜آشنایی با مسجد جامع و مساجد تاریخی قزوين و معماری آنها📜آشنایی با نقش و جایگاه نور و روشنایی در هنر معماری و نحوه بکارگیری آن📜آشنایی با انواع پمپ . کاربرد و مزایا و معایب هر یک📜معرفی راه رسیدن و قرار گرفتن در صراط مستقیم به طور عملی📜كنترل موتورهاي DC با يكسوكننده‌هاي قابل كنترل📜آشنایی با روش ها و سیستمهای بازیافت مواد و انرژی، بازیافت، تصد=فیه، تبدیل و تجزیه مواد📜آشنایی با معماری طبیعی و معماری اکوتک و اهداف آن📜آشنایی با سیستم روغن و هیدرولیک و سنسورهای تعیین جهت با و دما در توربین برق بادی📜آشنایی با میل‌گرد و مشخصات و انواع آن📜آشنایی با انواع درها و ویژگیها و کاربرد آنها📜بررسی مرمت و بناهای تاریخی ایران، خانه بروجردی ها و عامری ها و مقبره کوروش کبیر📜مروری بر اشکال مخابرات و بررسی نقش فرهنگ و چالشهای فرهنگی در سازماندهی شرکت مخابرات📜آشنایی با مجموعه سعدآباد و بخشهای مختلف و معماری آن📜آشنایی با تایرهای SBR و ویژگیها، انواع و روش تولید آنها📜آشنایی با کارخانه واگن سازی ابهر و فعالیتها و اهداف آن
تحقیق در مورد پروژه مالی درصنایع غذای 105 ص ,پروژه مالی درصنایع غذای 105 ص,دانلود تحقیق در مورد پروژه مالی درصنایع غذای 105 ص ,پروژه,مالی,درصنایع,غ|1231388|ney
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان تحقیق در مورد پروژه مالی درصنایع غذائی 105 ص آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 103 صفحه

قسمتی از متن .doc :

فرآورده های لبنی

فهرست :

عنوان صفحه

بخش اول: مقدمه 6

پوکی استخوان بیماری خاموش 6

بخش دوم : کلیات درباره شرکت 10

خلاصه فعالیت تعاونی 10

تاریخچه شرکت 11

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 15

چارت سازمانی 16

بخش سوم: آزمایشگاه 17

خطوط تولید 20

مراحل پاستوریزاسیون شیر 20

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 21

مراحل ساخت کره پاستوریزه 32

خط تولید دوغ پاستوریزه 33

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 33

خط تولید کشک مایع 34

مراحل تولید پنیر پیتزا 36

خط تولید ماست خامه ای 38

بخش چهارم : انبار 39

انبار های سرپوشیده 39

انبار های باز 39

وظایف انباردار 39

انواع موجودی های انبار 40

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 42

مدارک خرید 44

تحویل کالا به انبار 44

تحویل دائم 45

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 45

در خواست کالا و مواد از انبار 46

تحویل وخروج کالا ازانبار 47

کارتکس انبار 51

گزارش موجودی از انبار 53

اصول ایمنی و حفاظت انبار 54

بخش پنجم : مقدمه 56

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش 57

بازاریابی و تبلیغات 58

مزایای تبلیغات 59

وظایف مدیر بازاریابی و فروش 60

بخش ششم : دایره سرپرستی 61

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم 61

اصول مدیریت و سرپرستی 62

واحد خرید مواد 65

خرید های داخلی 66

در خواست خرید مواد 66

سفارش کالا به فروشنده 67

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده 68

بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی 69

فهرست حساب های ترازنامه ای 70

فهرست حساب های سود و زیانی 72

بهای تمام شده کالای فروخته شده 73

هزینه ها 74

سایر درآمدها 74

کسور درآمد 74

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه 74

کنترل مواد 78

کسر و اضافات مواد 80

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه 82

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار 84

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه 85

کنترل هزینه های دستمزد 87

حسابداری حقوق و دستمزد 89

دستمزد اوقات تلف شده 90

پاداش کارکنان 91